Artikel is toegevoegd

Meteen naar de content

Volg ons!

Eigen bezorgservice - Maatwerk mogelijk

Ervaar onze goede service!

Retourneren & Ruilen

Retour
Als klant heb je 14 dagen na de aankoop het recht om het product te retourneren zonder een reden. Nadat je dit heeft aangegeven heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen, je ontvangt het geld binnen 7 dagen nadat wij het product binnen hebben op je rekening.
Wel zijn de kosten die worden gemaakt voor de verzending voor de klant zelf. Het spreekt voor zich dat deze producten bij retourzending is dezelfde staat moeten zijn als bij de levering. Qualant is niet verantwoordelijk voor mogelijke schade die de producten oplopen tijdens de retourzending.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retourzending
Je hebt meerdere opties om het product te retourneren. Omdat wij een eigen bezorgservice hebben raden wij aan het product door ons op te laten halen, wij zijn dan ook verantwoordelijk voor eventuele schade tijdens de retourzending. Je kunt het product ook terug sturen via een extern bedrijf. Daarbij is het ook mogelijk om de producten zelf terug te brengen op onze locatie in IJsselmuiden. Hiervoor moet je eerst contact met ons opnemen op ons emailadres info@qualant.nl of een van de andere contactmogelijkheden. 

Maatwerk
Producten die op maat zijn gemaakt kunnen niet geretourneerd worden. Mocht er iets mis zijn gegaan of komt het geleverde product niet overeen met het bestelde product? Dan horen we dit graag zo snel mogelijk en zullen we samen zoeken naar een oplossing. 

Ruilen
Als er een product omgeruild moet worden zijn de bovenstaande voorwaarden van toepassing en verder wordt het nieuwe product via hetzelfde proces als een nieuw product aangeschaft. In overleg kan het oude product direct worden meegenomen als het nieuwe wordt gebracht.

Scherpe prijzen

Wij doen er alles aan om onze prijzen laag te houden

Eigen bezorgservice

Geen haastige bezorgservice, onze eigen bezorgers leveren je bestelling bij jou thuis!

Goede service

Persoonlijk en direct contact, zowel voor als na je bestelling

Maatwerk mogelijk

Alle producten uit onze eigen productielijn zijn volledig op maat te maken!