Retourneren & Ruilen/terugbetaling

Retour
Als klant heeft u 14 dagen na de aankoop het recht om uw product te retourneren zonder een reden. Nadat u dit heeft aangegeven heeft u nog 14 dagen om het product terug te sturen, u ontvangt het geld binnen 7 dagen nadat wij het product binnen hebben op uw rekening.
Wel zijn de kosten die worden gemaakt voor de verzending voor de klant zelf. Het spreekt voor zich dat deze producten bij retourzending is dezelfde staat moeten zijn als bij de levering. Qualant is niet verantwoordelijk voor mogelijke schade die de producten oplopen tijdens de retourzending.

Retourzending
U hebt meerdere opties om het product te retourneren. Omdat wij een eigen bezorgservice hebben raden wij aan het product door ons op te laten halen, wij zijn dan ook verantwoordelijk voor eventuele schade tijdens de retourzending. U kunt het product ook terug sturen via een extern bedrijf. Daarbij is het ook mogelijk om de producten zelf terug te brengen op onze locatie in IJsselmuiden. Hiervoor moet u eerst contact met ons opnemen op ons emailadres info@qualant.nl of een van de andere contactmogelijkheden. 

Maatwerk
Producten die op maat zijn gemaakt kunnen niet retour worden gedaan. Mocht er iets mis zijn gegaan of komt het geleverde product niet overeen met het bestelde product? Dan horen we dit graag zo snel mogelijk en zullen we samen zoeken naar een oplossing. 

Ruilen
Als er een product omgeruild moet worden zijn de bovenstaande voorwaarden van toepassing en verder wordt het nieuwe product via hetzelfde proces als een nieuw product aangeschaft. In overleg kan het oude product direct worden meegenomen als het nieuwe wordt gebracht.

Garantie
Op al onze producten zit de wettelijke 24 maanden garantie. Als er iets niet goed is met de producten horen we dit graag zo snel mogelijk via onze e-mail: info@qualant.nl. Dit werkt makkelijker met foto's. 

Contactformulier